Aanbod

Leren door te ervaren
Opdrachtje:
Pak een pen en papier. Stel een timer in op 20 seconden. Ga in de 20 seconden op zoek naar alle groene voorwerpen in de ruimte waar jij je bevind.
En onthoud die goed! De tijd gaat nu in!
Ja is het gelukt?! Schrijf dan nu zonder  om je heen te kijken alle blauwe voorwerpen op.

Het is naar mijn idee dat mensen leren door te ervaren. Als je de opdracht van hierboven net hebt gedaan heb je ervaren wat er gebeurt als je een hele gerichte focus hebt. Door je te focussen op al de groene voorwerpen is de kans groot dat de blauwe voorwerpen niet eens zijn opgevallen.  In de trainingen gaan we vooral leren door te ervaren, dat betekend dat vrijwel alle sessies in sport kleding worden uitgevoerd. De trainingen kunnen zowel een hoge als lage intensiteit hebben, afhankelijk van jouw voorkeur.

Individueel
Individuele trajecten beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, en zogenoemde intake. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en wat mentale trainingen voor jou kunnen betekenen. Het is belangrijk dat je een klik ervaart met de desbetreffende sportpsycholoog. Een intake is altijd vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Je kunt alle tijd nemen om te beslissen of je een traject aangaat.

Teams
Bij team trainingen worden de mentale vaardigheden aangereikt door lessen waarin zowel theoretische als actieve werkvormen aanbod komen. De mentale vaardigheden die aangereikt worden in de lessen hangen af van de hulpvraag. Tevens kan er gekeken worden aan teamrollen. De lessen kunnen zowel in mijn praktijk als op locatie gegeven worden.

Workshops
Wil jij meer inzicht en kennis over mentale vaardigheden binnen jou team of vereniging? Ga dan voor de een workshop op jouw locatie. Binnen deze workshops zal theorie afgewisseld worden met praktijk oefeningen De duur en kosten van de workshop zijn afhankelijk van jou wensen.

Trainers en coaches hebben een essentiele rol bij het presteren van hun pupillen. Hoe jij als coach mentale vaardigheden kan integreren in jouw training is te leren in de workshop voor trainers en coaches